Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki i zdrowy obiad, idealny również do lunchboxa
Ach, cóż to jest za chleb..... Na zakwasie, z mnóstwem ziaren i miodem. Nie w...
Odsłon: 2081
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 154
Placki ziemniaczane to klasyczne danie, które uwielbia wielu z nas. Złociste,...
Odsłon: 1045
Sajgonki w nieco zdrowszej wersji. Zamiast smażyć, upiekłam je w piekarniku....
Odsłon: 1182
Przepis dnia
Smaczek teścia to danie, którego nikt nie odmówi. W dodatku pysznie miękkie m...
Odsłon: 12017
Ach, cóż to jest za chleb..... Na zakwasie, z mnóstwem ziaren i miodem. Nie w...
Odsłon: 2081
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 154
Placki ziemniaczane to klasyczne danie, które uwielbia wielu z nas. Złociste,...
Odsłon: 1045
Sajgonki w nieco zdrowszej wersji. Zamiast smażyć, upiekłam je w piekarniku....
Odsłon: 1182
Przepis dnia
Smaczek teścia to danie, którego nikt nie odmówi. W dodatku pysznie miękkie m...
Odsłon: 12017
Składniki
Pierś z indyka kroimy, przyprawiamy solą, pieprzem, czosnkiem, papryką słodką. Gotujemy na parze z dodatkiem pomidora suszonego z oleju. Kaszę gotujemy. Pieczarki wraz z cebulą podsmażamy, mieszamy z ugotowaną kaszą. Brokuła gotujemy na parze. Gotowe danie możemy posypać pestkami dyni, czarnuszką lub natką pietruszki. Smacznego :)