Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki i zdrowy obiad, idealny również do lunchboxa
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 53
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 79
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 53
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 79
Składniki
Pierś z indyka kroimy, przyprawiamy solą, pieprzem, czosnkiem, papryką słodką. Gotujemy na parze z dodatkiem pomidora suszonego z oleju. Kaszę gotujemy. Pieczarki wraz z cebulą podsmażamy, mieszamy z ugotowaną kaszą. Brokuła gotujemy na parze. Gotowe danie możemy posypać pestkami dyni, czarnuszką lub natką pietruszki. Smacznego :)