Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla tych, którzy lubią niekonwencjonalne smaki
...ale pyszny.
Odsłon: 760
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 108
Polecam.
Odsłon: 654
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 398
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 209
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 5164
...ale pyszny.
Odsłon: 760
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 108
Polecam.
Odsłon: 654
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 398
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 209
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 5164
Składniki
Udziec z indyka oprószyć przyprawami i posmarować grubo musztardą. Odstawić na co najmniej 15 minut do lodówki.
Mięso włożyć o naczynia żaroodpornego. Jabłka pokroić w kostkę, wysypać na mięso, posypać żurawiną. Przykryć pokrywką i wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 stopni. Piec 1 godzinę. Można podać z brązowym ryżem i ulubioną sałatką. Smacznego.