Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla tych, którzy lubią niekonwencjonalne smaki
Przepis dnia
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 206
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 83
Przepis dnia
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 206
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 83
Składniki
Udziec z indyka oprószyć przyprawami i posmarować grubo musztardą. Odstawić na co najmniej 15 minut do lodówki.
Mięso włożyć o naczynia żaroodpornego. Jabłka pokroić w kostkę, wysypać na mięso, posypać żurawiną. Przykryć pokrywką i wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 stopni. Piec 1 godzinę. Można podać z brązowym ryżem i ulubioną sałatką. Smacznego.