Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla tych, którzy lubią niekonwencjonalne smaki
Tajski przysmak w wersji małych deserków. Kleisty ryż w kremowym sosie z mlec...
Odsłon: 97
Smaczna kiszona kapusta, z grochem i aromatycznymi grzybami. Polecam jako dod...
Odsłon: 77
Wydaje mi się, że kuchnię resztkową mam opanowaną bardzo dobrze, a w szczegól...
Odsłon: 115
Tajski przysmak w wersji małych deserków. Kleisty ryż w kremowym sosie z mlec...
Odsłon: 97
Smaczna kiszona kapusta, z grochem i aromatycznymi grzybami. Polecam jako dod...
Odsłon: 77
Wydaje mi się, że kuchnię resztkową mam opanowaną bardzo dobrze, a w szczegól...
Odsłon: 115
Składniki
Udziec z indyka oprószyć przyprawami i posmarować grubo musztardą. Odstawić na co najmniej 15 minut do lodówki.
Mięso włożyć o naczynia żaroodpornego. Jabłka pokroić w kostkę, wysypać na mięso, posypać żurawiną. Przykryć pokrywką i wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 stopni. Piec 1 godzinę. Można podać z brązowym ryżem i ulubioną sałatką. Smacznego.