Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Indyk z owocami w galarecie"
Idealny placek na każdą porę roku - do jego przygotowania można wykorzystać d...
Odsłon: 135
Ciasteczka pistacjawe z pistacjami i gorzką czekoladą. Dodałam także herbatę...
Odsłon: 127
Idealny placek na każdą porę roku - do jego przygotowania można wykorzystać d...
Odsłon: 135
Ciasteczka pistacjawe z pistacjami i gorzką czekoladą. Dodałam także herbatę...
Odsłon: 127
Składniki
Mięso oprószyć solą i pieprzem, skropić sokiem z cytryny, zgrillować na patelni, wystudzić, pokroić, rozłożyć na półmisku.
Kiwi obrać, pokroić, zalać wrzątkiem, po 3 min odcedzić, wystudzić. Winogrona przekroić na połówki. Owoce z puszki odcedzić (zalewy wymieszać, zachować), brzoskwinie pokroić w plasterki. Owocami i ziołami ozdobić mięso.
Żelatynę przygotować według przepisu, wykorzystując bulion i 6 łyżek soku z puszek, zalać indyka, schładzać 6 godzin.
ok. 75 minutŹródło: Twoje Imperium