Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
...ale pyszny.
Odsłon: 601
Polecam.
Odsłon: 557
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 54
Małosolne ogórki są banalne w przygotowaniu i gotowe do jedzenia już po 2 dni...
Odsłon: 51
...ale pyszny.
Odsłon: 601
Polecam.
Odsłon: 557
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 54
Małosolne ogórki są banalne w przygotowaniu i gotowe do jedzenia już po 2 dni...
Odsłon: 51
Składniki
Jajka zetrzeć na tarce o grubych oczkach. To samo zrobić z żółtym serem. Ogórka pokroić w drobna kostkę. Koperek drobno posiekać. Marchewki też zetrzeć na tarce do warzyw. Z w/w składników zrobić sos tzn. wszystko ze sobą wymieszać. Układać warstwami w naczyniu najpierw jajka, później żółty ser i to zalać kilkoma łyżkami sosu. Następnie łososia i ogórek , i posypać koperkiem. Na wierzchu ułożyć marchewkę i zalać pozostałym sosem. Udekorować wg uznania. Smacznego.