Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mięso jagnięce jest mało popularne, często bardzo drogie...ale od czasu do czasu można pozwolić sobie na odrobinę szaleństwa. Delikatne mięso połączyliśmy z aromatycznymi przyprawami.
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 2324
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 421507
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2097
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 2324
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 421507
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2097
Składniki
Jagnięcinę dzielimy na porcje, podsmażamy na oleju z jednej i drugiej strony, dodajemy przeciśnięty przez praskę czosnek, podsmażamy jeszcze chwilę. Następnie zalewamy bulionem warzywnym, wsypujemy zioła i dusimy na małym ogniu 45 min. Całość zagęszczamy rozpuszczoną w zimnej wodzie mąką ziemniaczaną. Do smaku doprawiamy solą i pieprzem.