Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
w ten sposób jajka robiłam pierwszy raz ale zaskoczyły mnie smakiem więc z pewnością zagoszczą u nas na stałe :)
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1784
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14340
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19468
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13142
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1784
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14340
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19468
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13142
Składniki
Na patelnię wlać śmietanę i na wolnym ogniu gotować ją kilka minut by trochę odparowała. Następnie wybić jajka tak jak na sadzone, posolić, przyprawić pieprzem i dusić, aż białko zetnie się całkowicie, żółtko ma pozostać płynne (chyba, że ktoś lubi ścięte) Pod koniec dodać drobno posiekaną natkę pietruszki lub koperek.
Ja te jajka podałam z ziemniakami. Smacznego