Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
w ten sposób jajka robiłam pierwszy raz ale zaskoczyły mnie smakiem więc z pewnością zagoszczą u nas na stałe :)
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 305
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 710
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 730
Sos winogronowy jest świetnym dodatkiem do gotowanych, pieczonych oraz smażon...
Odsłon: 31
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 305
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 710
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 730
Sos winogronowy jest świetnym dodatkiem do gotowanych, pieczonych oraz smażon...
Odsłon: 31
Składniki
Na patelnię wlać śmietanę i na wolnym ogniu gotować ją kilka minut by trochę odparowała. Następnie wybić jajka tak jak na sadzone, posolić, przyprawić pieprzem i dusić, aż białko zetnie się całkowicie, żółtko ma pozostać płynne (chyba, że ktoś lubi ścięte) Pod koniec dodać drobno posiekaną natkę pietruszki lub koperek.
Ja te jajka podałam z ziemniakami. Smacznego