Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zobaczcie, jak odróżnić polski czosnek od chińskiego! Fot. Christine Vaufrey / Flickr Chiński czosnek jest z reguły dużo większy niż polski. Chiński czosnek jest całkowicie biały. Polski ma raczej fioletowy odcień łusek. Chiński czosnek właściwie nie pachnie lub pachnie bardzo słabo. Ma też delikatniejszy smak. Polski czosnek jest ostry!
Do przygotowania tych lodów wystarczy 1 minuta oraz 3 proste składniki: mrożo...
Odsłon: 5450
To prosty przepis, który z łatwością przygotujesz nawet po pracy. Twoja frytk...
Odsłon: 457
Do przygotowania tych lodów wystarczy 1 minuta oraz 3 proste składniki: mrożo...
Odsłon: 5450
To prosty przepis, który z łatwością przygotujesz nawet po pracy. Twoja frytk...
Odsłon: 457
Składniki