Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zobaczcie, jak odróżnić polski czosnek od chińskiego! Fot. Christine Vaufrey / Flickr Chiński czosnek jest z reguły dużo większy niż polski. Chiński czosnek jest całkowicie biały. Polski ma raczej fioletowy odcień łusek. Chiński czosnek właściwie nie pachnie lub pachnie bardzo słabo. Ma też delikatniejszy smak. Polski czosnek jest ostry!
Pomysł na przystawkę do czosnkowego chleba lub dodatek do obiadu lub kolacji....
Odsłon: 38
Zaznaczam,że nie jest to klasyczna wersja zapiekanki rybnej, jaką znam z Angl...
Odsłon: 576
Nie przepadam za wołowiną, ale po tej potrawie zmieniam zdanie i zaczynam czę...
Odsłon: 100
Pomysł na przystawkę do czosnkowego chleba lub dodatek do obiadu lub kolacji....
Odsłon: 38
Zaznaczam,że nie jest to klasyczna wersja zapiekanki rybnej, jaką znam z Angl...
Odsłon: 576
Nie przepadam za wołowiną, ale po tej potrawie zmieniam zdanie i zaczynam czę...
Odsłon: 100
Składniki