Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zobaczcie, jak odróżnić polski czosnek od chińskiego! Fot. Christine Vaufrey / Flickr Chiński czosnek jest z reguły dużo większy niż polski. Chiński czosnek jest całkowicie biały. Polski ma raczej fioletowy odcień łusek. Chiński czosnek właściwie nie pachnie lub pachnie bardzo słabo. Ma też delikatniejszy smak. Polski czosnek jest ostry!
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5659
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 949
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 245
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 34816
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 100
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5659
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 949
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 245
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 34816
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 100
Składniki