Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czosnek jest świetną marynatą oraz przyprawą nie tylko do mięs. Jest też świetnym lekiem. Jednak łatwo i szybko go obrać?
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 512
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2289
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 1028
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 512
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2289
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 1028
Składniki
Najlepiej zmiażdżyć dłonią całą główkę czosnku tak by wszystkie ząbki się rozdzieliły.
Kolejny krok to umieścić ząbki w dużym słoju i mocno nim potrząsać. Po kilkudziesięciu sekundach skorupki powinny oddzielić się od części jadalnej. Fot. 123RF/Picsel