Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na kotlety jarskie z papryki, kukurydzy i jajek skusi się każdy:) Kuszą kolorami oraz smakiem. Mogą być zarówno dodatkiem jak i daniem głównym. Warto spróbować:)
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34129
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1319
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113581
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34129
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1319
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113581
Składniki
Wystudzone jajka ugotowane na twardo siekamy. Dodajemy papryki pokrojone w małą kostkę.
Dodajemy odsączoną kukurydzę, bułkę tartą, wbijamy surowe jajko, doprawiamy solą i pieprzem /ewentualnie możemy dodać czosnek lub ostrą paprykę/ i dokładnie wyrabiamy.
Na patelni rozgrzewamy olej i smażymy kotlety na rumiano z obu stron. Podajemy na ciepło.