Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 935
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 88
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2147
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4166
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 935
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 88
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2147
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4166
Składniki
Pokroiłam wątrobę na centymetrowe plastry, od razu lepiej wyciąć grube żyły bo będą twarde.
Plastry oprószyłam solą i pieprzem.
Opanierowałam jak schabowe i usmażyłam na rumiano.
Jadłam to danie wieki temu i zawsze chciałam wrócić do przepisu. Kotlety są przepyszne a te wykonane z wątróbki jagnięcej są wyjątkowo delikatne. Smacznego :)