Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 1875
Polecam, pychota.
Odsłon: 622
Zwykła surówka z rzodkwi i marchewki , za to soczysta i pięknie podana.
Odsłon: 513
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 1875
Polecam, pychota.
Odsłon: 622
Zwykła surówka z rzodkwi i marchewki , za to soczysta i pięknie podana.
Odsłon: 513
Składniki
Pokroiłam wątrobę na centymetrowe plastry, od razu lepiej wyciąć grube żyły bo będą twarde.
Plastry oprószyłam solą i pieprzem.
Opanierowałam jak schabowe i usmażyłam na rumiano.
Jadłam to danie wieki temu i zawsze chciałam wrócić do przepisu. Kotlety są przepyszne a te wykonane z wątróbki jagnięcej są wyjątkowo delikatne. Smacznego :)