Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To danie jest idealną mieszanką smaków. Delikatny kurczak łączy się ze słodyc...
Odsłon: 264
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 195
To danie jest idealną mieszanką smaków. Delikatny kurczak łączy się ze słodyc...
Odsłon: 264
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 195
Składniki
Pokroiłam wątrobę na centymetrowe plastry, od razu lepiej wyciąć grube żyły bo będą twarde.
Plastry oprószyłam solą i pieprzem.
Opanierowałam jak schabowe i usmażyłam na rumiano.
Jadłam to danie wieki temu i zawsze chciałam wrócić do przepisu. Kotlety są przepyszne a te wykonane z wątróbki jagnięcej są wyjątkowo delikatne. Smacznego :)