Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30964
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3657
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4924
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30964
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3657
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4924
Składniki
Udka umyć,osuszyć,zdjąć skórę,natrzeć solą,pieprzem oraz przeciśniętym przez praskę czosnkiem.
Mięso umieścić w rękawie pieczeniowym,wlać jogurt,rękaw zamknąć i obracać nim,aż jogurt pokryje udka.
Włożyć na noc do lodówki.
Rękaw umieścić w piekarniku nagrzanym do temperatury 170 stopni Celcjusza.Piec 40 minut.
Podawać z pieczonymi ziemniakami.