Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
uwielbiam kaczkę, pod każdą postacią, taką robiłam pierwszy raz, oczywiście była przepyszna
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34658
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 903
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 239
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3890
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34658
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 903
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 239
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3890
Składniki
1. kaczkę umyć, natrzeć solą, sosem sojowym, czosnkiem i majerankiem (w środku również) odstawić na dobę do lodówki, 2. mięso wymieszać z pokrojoną drobno wątróbką, cebulą, namoczoną bułką i jajkiem, dodać posiekaną natkę, doprawić solą i pieprzem, 3. tuszkę kaczki napełnić farszem, zaszyć, ułożyć w brytfannie, wstawić do piekarnika nagrzanego do 200st, piec ok 2 godz (ja przez 1 godzinę piekłam mięso przykryte folią, żeby zbytnio sie nie wysuszyło), kilka razy polać mięso wytworzonym sosem, smacznego