Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 454
Obiecuje Ci, że po przygotowaniu w domu tego kapslona zrezygnujesz z tych na...
Odsłon: 1139
Od pewnego czasu kwitnie moda na dubajskie słodycze z pastą pistacjową na baz...
Odsłon: 5847
Ten przepis na kaczkę z frytkownicy beztłuszczowej pozwala przyrządzić wykwin...
Odsłon: 1146
Bigos można przygotować w wersji „na bogato”, poświęcając mu nawet kilka godz...
Odsłon: 1218
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 454
Obiecuje Ci, że po przygotowaniu w domu tego kapslona zrezygnujesz z tych na...
Odsłon: 1139
Od pewnego czasu kwitnie moda na dubajskie słodycze z pastą pistacjową na baz...
Odsłon: 5847
Ten przepis na kaczkę z frytkownicy beztłuszczowej pozwala przyrządzić wykwin...
Odsłon: 1146
Bigos można przygotować w wersji „na bogato”, poświęcając mu nawet kilka godz...
Odsłon: 1218
Składniki
Obrane ziemniaki i cebulę wrzuciłam do rękawa do pieczenia. Skropiłam je olejem posypałam solą i wymieszałam. Kasze piersi i udka oblałam sosami i ułozyłam na ziemniakach. całość piekłam 1,5 do 2 godzin. Najpierw w pól godziny w 200 stopniach a dalszy czas w 160. Piekłam kaczkę dwie godziny bo lubię bardzo miękkie mięso a skórka wtedy robi się cienka i chrupiąca. Przy pieczeniu w rękawie nie ma ryzyka, że mięso będzie suche.
Smacznego :)