Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Syta jesienna zupa.
Odsłon: 17
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 5671
Polecam.
Odsłon: 1092
Coś pysznego. Polecam.
Odsłon: 143
Sztuka mięsa pieczonego na rodzinny obiad czy to na niedzielę czy święta.
Odsłon: 403
Syta jesienna zupa.
Odsłon: 17
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 5671
Polecam.
Odsłon: 1092
Coś pysznego. Polecam.
Odsłon: 143
Sztuka mięsa pieczonego na rodzinny obiad czy to na niedzielę czy święta.
Odsłon: 403
Składniki
Warzywa umyć. Kalafior podzielić na różyczki. Cebulę pokroić w piórka a paprykę w paski. Włożyć do lodówki na 12 h.
Zagotować ocet z cukrem, goździkami, chili i liściem laurowym. Włożyć warzywa i gotować jeszcze ok. 20 minut. Dodać resztę przypraw, zagotować.
Gorące przełożyć do słoików. Zawekować. Świetna przystawka do mięs.