Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1168
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4821
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1469
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1168
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4821
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1469
Składniki
Warzywa umyć. Kalafior podzielić na różyczki. Cebulę pokroić w piórka a paprykę w paski. Włożyć do lodówki na 12 h.
Zagotować ocet z cukrem, goździkami, chili i liściem laurowym. Włożyć warzywa i gotować jeszcze ok. 20 minut. Dodać resztę przypraw, zagotować.
Gorące przełożyć do słoików. Zawekować. Świetna przystawka do mięs.