Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8295
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2861
Polecam.
Odsłon: 1513
Polecam.
Odsłon: 446
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8295
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2861
Polecam.
Odsłon: 1513
Polecam.
Odsłon: 446
Składniki
Warzywa umyć. Kalafior podzielić na różyczki. Cebulę pokroić w piórka a paprykę w paski. Włożyć do lodówki na 12 h.
Zagotować ocet z cukrem, goździkami, chili i liściem laurowym. Włożyć warzywa i gotować jeszcze ok. 20 minut. Dodać resztę przypraw, zagotować.
Gorące przełożyć do słoików. Zawekować. Świetna przystawka do mięs.