Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniałe do mięs.
Przepis dnia
Niedzielny pyszny obiad, syn to prawie talerz wylizał, co mu się rzadko zdarz...
Odsłon: 9036
Pyszna sałatka ziemniaczana z rzodkiewką , ogórkiem i zieloną pietruszką idea...
Odsłon: 2944
Oszczędne ciasto do którego przygotowania możesz wykorzystać składniki , któr...
Odsłon: 486
Najlepsza sałatka ogórkowa, poważnie. Chrupiący ogórek, oliwki i słona feta p...
Odsłon: 2327
Przepis dnia
Niedzielny pyszny obiad, syn to prawie talerz wylizał, co mu się rzadko zdarz...
Odsłon: 9036
Pyszna sałatka ziemniaczana z rzodkiewką , ogórkiem i zieloną pietruszką idea...
Odsłon: 2944
Oszczędne ciasto do którego przygotowania możesz wykorzystać składniki , któr...
Odsłon: 486
Najlepsza sałatka ogórkowa, poważnie. Chrupiący ogórek, oliwki i słona feta p...
Odsłon: 2327
Składniki
Warzywa umyć. Kalafior podzielić na różyczki. Cebulę pokroić w piórka a paprykę w paski. Włożyć do lodówki na 12 h.
Zagotować ocet z cukrem, goździkami, chili i liściem laurowym. Włożyć warzywa i gotować jeszcze ok. 20 minut. Dodać resztę przypraw, zagotować.
Gorące przełożyć do słoików. Zawekować. Świetna przystawka do mięs.
Przepisy Dania główne
Dania główne
Chaczapuri
Dania główne
Tarta z cukinią
Dania główne
Krokiety bolognese
Dania główne
Farsz do naleśników na słono
Chaczapuri
nie przepadam za jajkami wiec postanowiłam zrobić dla siebie chaczapuri z pie...
Odsłon: 70
Tarta z cukinią
Prosta i szybka w przygotowaniu tarta z cukinią doskonale sprawdzi się zarówn...
Odsłon: 1325