Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kalafior panierowany
To danie to hit każdej imprezy, na święta, sylwestra, urodziny czy inne spotk...
Odsłon: 120
Masło orzechowe nadaje mięsu głębokiego smaku i aromatu. W Polsce niewielu w...
Odsłon: 113
Po powrocie do domu w zimowe wieczory kieliszek domowej miodówki rewelacyjnie...
Odsłon: 60
Chrupiące frytki z cukinii pieczone w piekarniku, w panierce, idealne jako sa...
Odsłon: 68
Chrupiące krążki z cukinii smażone w panierce, idealne jako samodzielna przek...
Odsłon: 61
To danie to hit każdej imprezy, na święta, sylwestra, urodziny czy inne spotk...
Odsłon: 120
Masło orzechowe nadaje mięsu głębokiego smaku i aromatu. W Polsce niewielu w...
Odsłon: 113
Po powrocie do domu w zimowe wieczory kieliszek domowej miodówki rewelacyjnie...
Odsłon: 60
Chrupiące frytki z cukinii pieczone w piekarniku, w panierce, idealne jako sa...
Odsłon: 68
Chrupiące krążki z cukinii smażone w panierce, idealne jako samodzielna przek...
Odsłon: 61
Składniki
Kalafiora podzielić na mniejsze części i ugotować w osolonym wrzątku do miękkości. (około 10-15 minut) Odcedzić. Jajka rozkłócić, bułkę tarta przesypać na głęboki talerz Panierować maczając różyczki kalafiora w jajku, potem obtaczając w bułce tartej. Smażyć na rozgrzanym tłuszczu.