Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zapraszam na mojego bloga Paszczak gotuje.
Zachciało mi się ciasta z kremem. Zrobiłam najprostsze z możliwych. Biszkopt...
Odsłon: 40584
Przepis na klasyczne tiramisu, bez zbędnych dodatków, ale podane w wygodnych...
Odsłon: 959
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 241
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3290
Zachciało mi się ciasta z kremem. Zrobiłam najprostsze z możliwych. Biszkopt...
Odsłon: 40584
Przepis na klasyczne tiramisu, bez zbędnych dodatków, ale podane w wygodnych...
Odsłon: 959
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 241
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3290
Składniki
Kalafiora podgotować w osolonej wodzie lub na parze (tak żeby zmiękł trochę ale się nie rozpadał bo nie damy rady go panierować). Jajka dobrze rozmieszać z wodą lub mlekiem. Podgotowane różyczki kalafiora zanurzać w jajku i panierować w bułce tartej (posypywać bułką tartą z każdej strony) i smażyć na głębokim oleju.