Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doskonale doprawione danie nie tylko dla wegetarian.
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 1131
Pyszne ciasto bez pieczenia z masą krówkową i prażonymi migdałami.
Odsłon: 89
Taco z kurczakiem to eksplozja smaków i kolorów, które rozgrzeją każde spotka...
Odsłon: 1134
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 2346
Pączki bez dodatku cukru i bez mąki pszennej. Idealne dla osób na diecie i cu...
Odsłon: 2426
Czerwona kapusta jest skuteczna w leczeniu otyłości i cukrzycy typu 2. Wspier...
Odsłon: 1088
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 1131
Pyszne ciasto bez pieczenia z masą krówkową i prażonymi migdałami.
Odsłon: 89
Taco z kurczakiem to eksplozja smaków i kolorów, które rozgrzeją każde spotka...
Odsłon: 1134
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 2346
Pączki bez dodatku cukru i bez mąki pszennej. Idealne dla osób na diecie i cu...
Odsłon: 2426
Czerwona kapusta jest skuteczna w leczeniu otyłości i cukrzycy typu 2. Wspier...
Odsłon: 1088
Składniki
Kalafior dzielimy na małe różyczki. Czosnek i imbir siekamy. Na sporym ogniu rozgrzewamy olej i przesmażamy czosnek z imbirem. Dodajemy kawałki kalafiora, pastę curry, mleko kokosowe. pastę pomidorową, mieszamy i zmniejszamy płomień. Całość przykrywamy i dusimy ok. 20 minut, od czasu do czasu mieszając. Podajemy z ryżem, posypujemy dymką i kolendrą.