Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doskonale doprawione danie nie tylko dla wegetarian.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1070
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1019
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12928
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1070
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1019
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12928
Składniki
Kalafior dzielimy na małe różyczki. Czosnek i imbir siekamy. Na sporym ogniu rozgrzewamy olej i przesmażamy czosnek z imbirem. Dodajemy kawałki kalafiora, pastę curry, mleko kokosowe. pastę pomidorową, mieszamy i zmniejszamy płomień. Całość przykrywamy i dusimy ok. 20 minut, od czasu do czasu mieszając. Podajemy z ryżem, posypujemy dymką i kolendrą.