Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne danie obiadowe
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8633
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 598
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8633
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 598
Składniki
Kalafiora umyć i podzielić na mniejsze części. Ułożyć go w żaroodpornym, wysmarowanym masłem naczyniu i polać beszamelem. Wstawić do piekarnika i zapiec do momentu aż kalafior będzie miękki. Pod koniec posypać serem żółtym. Ja podaję z sałatką z pomidora i cebulki. Smacznego.