Dania główne Przepis na:
1-2 os. | 30 min | średnie | przystępne |
Kalafiora umyć i podzielić na mniejsze części. Ułożyć go w żaroodpornym, wysmarowanym masłem naczyniu i polać beszamelem. Wstawić do piekarnika i zapiec do momentu aż kalafior będzie miękki. Pod koniec posypać serem żółtym. Ja podaję z sałatką z pomidora i cebulki. Smacznego.
Na skróty
Komentarze do przepisu (3)

karolciaa 12 lipca 2010Zgłoś do usunięcia
wygląda bardzo apetycznie...muszę wypróbować :)5 Kto głosował? | Odpowiedz

Tangerinka 18 października 2008Zgłoś do usunięcia
Kalafiora podgotować zdecydowanie ;-)6 Kto głosował? | Odpowiedz

wellina 09 marca 2008Zgłoś do usunięcia
No dobra, zaraz wstawię do przepisów :-)))1 Kto głosował? | Odpowiedz