Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Kanapka z moskalikami"
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 677
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 63
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 77
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 677
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 63
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 77
Składniki
Porcja dla 2 osób, czas przygotowania: 5 minut.
Kromki chleba posmaruj serkiem philadelphia, przekrój w poprzek na 5 części. Na każdej zrób cienki pasek z wasabi. Pamiętaj, że japoński chrzan jest bardzo ostry! Ułóż na nim po moskaliku.
Posiekaj cebulę w drobną kosteczkę, czerwony pieprz utrzyj w moździerzu. Z gałązek koperku oberwij same „piórka”. Posyp moskaliki cebulą, pieprzem i koperkiem. Na koniec skrop odrobiną soku z limonki.Źródło: Twój Styl