Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki obiad i bardzo pożywny.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7867
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 295
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3102
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 592
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7867
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 295
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3102
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 592
Składniki
Kapustę poszatkować. Ziemniaki pokroić w kostkę. Marchew pokroić w krążki. Wszystkie składniki włożyć do garnka i zalać wodą dodać liść laurowy i odrobinę rozmarynu (można pominąć rozmaryn) i gotować. Boczek pokroić w drobną kostkę i podsmażyć na patelni. Do ugotowanego kapuśniaku dodać boczek,przecier pomidorowy sól i pieprz do smaku. Na suchej patelni przygotować zasmażkę z mąki. Zasmażkę dodać do kapuśniaku i chwile pogotować. Podawać sam kapuśniak lub z pieczywem,można posypać dymką dodając wiosennego akcentu i aromatu. Smacznego!!!