Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Kapuśniak na wędzonym boczku"
To danie jest idealną mieszanką smaków. Delikatny kurczak łączy się ze słodyc...
Odsłon: 263
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 192
To danie jest idealną mieszanką smaków. Delikatny kurczak łączy się ze słodyc...
Odsłon: 263
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 192
Składniki
Boczek pokrój w kostkę, podsmaż na patelni. Włoszczyznę, kiełbasę, ziemniaki pokrojone w kostkę, ziele angielskie i liść laurowy włóż do garnka, zalej 1,5 l wody, gotuj 30 minut.
Boczek przełóż do garnka z wywarem, na tłuszczu uduś pokrojoną kapustę z koperkiem i kminkiem, dodaj do zupy, gotuj 20 min.
CZAS: około 1 godzinyŹródło: Dobry Tydzień