Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
czy ktoś zna ten przepis? U mnie w rodzinie to tylko kobiety jedzą to danie, bo faceci twierdza, że im nie smakuje bo jest "za mało mięsa w mięsie" :) Pamiętam ten smak z dzieciństwa i uwielbiam :)
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7565
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2593
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7565
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2593
Składniki
Ziemniaki obrać i ugotować, odcedzić i pognieść- ale nie za dokładnie, tak żeby gdzieniegdzie dało się wyczuć kawałki ziemniaka. Kapustę poszatkować jednak nie tak drobno, ugotować, odcedzić. Do odcedzonej kapusty dodać pogniecione ziemniaki, kefir, śmietanę, vegetę, pieprz, wymieszać i ewentualnie dokwasić kwaskiem cytrynowym. Smacznego