Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
czy ktoś zna ten przepis? U mnie w rodzinie to tylko kobiety jedzą to danie, bo faceci twierdza, że im nie smakuje bo jest "za mało mięsa w mięsie" :) Pamiętam ten smak z dzieciństwa i uwielbiam :)
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 49
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 215
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 49
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 215
Składniki
Ziemniaki obrać i ugotować, odcedzić i pognieść- ale nie za dokładnie, tak żeby gdzieniegdzie dało się wyczuć kawałki ziemniaka. Kapustę poszatkować jednak nie tak drobno, ugotować, odcedzić. Do odcedzonej kapusty dodać pogniecione ziemniaki, kefir, śmietanę, vegetę, pieprz, wymieszać i ewentualnie dokwasić kwaskiem cytrynowym. Smacznego