Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7570
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2610
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7570
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2610
Składniki
Ugotować w małej ilości kapustę kiszona i potem odsączyć (30min.)
usmażyć karkówkę(kawałki około 1,5 centymetr) z cebula(pokrojona w kostkę) i doprawić solą i pieprzem lekko pikantnie
pieczarki obrać i usmażyć( w talarki ) i dodajemy sól i pieprz do smaku
W brytfance kładziemy usmażoną karkówkę z cebulą ,na to kładziemy usmażone pieczarki, na to kładziemy ugotowana kapustę kiszoną
Zakrywamy brytfankę i pieczemy 1 godzinkę, na tą porcję musimy mieć naczynie powyżej 4 litrów aby nie kipiało ...SMACZNEGO....