Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 974
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 827
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12584
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 974
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 827
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12584
Składniki
Ugotować w małej ilości kapustę kiszona i potem odsączyć (30min.)
usmażyć karkówkę(kawałki około 1,5 centymetr) z cebula(pokrojona w kostkę) i doprawić solą i pieprzem lekko pikantnie
pieczarki obrać i usmażyć( w talarki ) i dodajemy sól i pieprz do smaku
W brytfance kładziemy usmażoną karkówkę z cebulą ,na to kładziemy usmażone pieczarki, na to kładziemy ugotowana kapustę kiszoną
Zakrywamy brytfankę i pieczemy 1 godzinkę, na tą porcję musimy mieć naczynie powyżej 4 litrów aby nie kipiało ...SMACZNEGO....