Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1654
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 965
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1654
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 965
Składniki
Ugotować w małej ilości kapustę kiszona i potem odsączyć (30min.)
usmażyć karkówkę(kawałki około 1,5 centymetr) z cebula(pokrojona w kostkę) i doprawić solą i pieprzem lekko pikantnie
pieczarki obrać i usmażyć( w talarki ) i dodajemy sól i pieprz do smaku
W brytfance kładziemy usmażoną karkówkę z cebulą ,na to kładziemy usmażone pieczarki, na to kładziemy ugotowana kapustę kiszoną
Zakrywamy brytfankę i pieczemy 1 godzinkę, na tą porcję musimy mieć naczynie powyżej 4 litrów aby nie kipiało ...SMACZNEGO....