Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dodatek do mięs (drugie danie).
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113057
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 435
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 780
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 580
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113057
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 435
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 780
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 580
Składniki
Ziemniaki obrać i pokroić w plasterki. Kapustę umyć i drobno poszatkować. Cebule obrać i pokroić w piórka.
Rozgrzać olej w szerokim garnku i zeszklić w nim cebulę. Następnie dodać pokrojone ziemniaki, śmietanę i wodę. Doprawić solą i pieprzem. Dusić pod przykryciem ok. 10-15 min aż ziemniaki będą miękkie. Połączyć z kapustą, musztardą i posiekanym koperkiem. Wymieszać. Parę minut podgotować. Podawać na gorąco jako dodatek do mięsa.