Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Kapusta w skorupce"
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34864
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 15162
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34864
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 15162
Składniki
Przepis przysłała Sylwia Wójcik z Wielkiej Wsi
Kapustę oczyść, włóż do lekko osolonego wrzątku, gotuj około 20 minut. Wyjmij, lekko ostudź.
Kapustę pokrój na ćwiartki. Oprósz ostrą papryką, solą i pieprzem. Jajka roztrzep. Kawałki kapusty panieruj w jajku a następnie w bułce tartej. Olej rozgrzej na patelni, włóż kapustę, usmaż ze wszystkich stron na złoty kolor. Osącz z tłuszczu.Źródło: Chwila dla Ciebie