Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 08-05-2024
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mięsem mielonym i łazankami .
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8412
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 508
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8412
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 508
Składniki
Łazanki ugotuj według przepisu na opakowaniu. Kapustę poszatkuj, wrzuć na wrzącą osoloną wodę i gotuj około 15 minut. Odcedź.
Na patelni rozgrzej olej i dodaj mięso mielone, przypraw przyprawą oraz solą i pieprzem. Smaż około 15 minut.
Do większego garnka przełóż kapustę, łazanki i mięso mielone. Dopraw do smaku solą, pieprzem, majerankiem i papryką słodką, dodaj posiekany koperek. Wymieszaj.