Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fajny sposób na wykorzystanie "resztek" z weekendowego grilla :)
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1237
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 494
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1327
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1237
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 494
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1327
Składniki
Pomidory i mozzarelle kroimy w kostkę. Bazylię szatkujemy. Umieszczamy wszystko w miseczce, doprawiamy, polewamy łyżeczką oliwy.
Karczek odsmażamy na patelni, na wierzch układamy farsz. Podajemy z ziemniakami.