Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fajny sposób na wykorzystanie "resztek" z weekendowego grilla :)
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 175
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 210
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1298
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 514
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 175
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 210
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1298
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 514
Składniki
Pomidory i mozzarelle kroimy w kostkę. Bazylię szatkujemy. Umieszczamy wszystko w miseczce, doprawiamy, polewamy łyżeczką oliwy.
Karczek odsmażamy na patelni, na wierzch układamy farsz. Podajemy z ziemniakami.