Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszne, aromatyczne mięsko
Pasuje na śniadanko.
Odsłon: 1154
Kuchnia szwedzka jest w Polsce stosunkowo mało znana, ale każdy, kto kiedykol...
Odsłon: 124
Masz ochotę zrobić najlepszy domowy pasztet drobiowy? Wbrew pozorom, nie jest...
Odsłon: 10630
Pasuje na śniadanko.
Odsłon: 1154
Kuchnia szwedzka jest w Polsce stosunkowo mało znana, ale każdy, kto kiedykol...
Odsłon: 124
Masz ochotę zrobić najlepszy domowy pasztet drobiowy? Wbrew pozorom, nie jest...
Odsłon: 10630
Składniki
1. mięso umyć, doprawić solą, sosem sojowym, odstawic na noc do lodówki, 2. rozgrzac olej, podsmażyc mięso na rumiano, przełożyć do rondla, podlać wodą, warzywa obrać, pokroić, dodać do mięsa, dusić na małym ogniu, dodać łyżeczkę musztardy, tymianek, doprawić do smaku, smacznego