Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszne, aromatyczne mięsko
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8107
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 393
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8107
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 393
Składniki
1. mięso umyć, doprawić solą, sosem sojowym, odstawic na noc do lodówki, 2. rozgrzac olej, podsmażyc mięso na rumiano, przełożyć do rondla, podlać wodą, warzywa obrać, pokroić, dodać do mięsa, dusić na małym ogniu, dodać łyżeczkę musztardy, tymianek, doprawić do smaku, smacznego