Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 219
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 52
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3308
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 219
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 52
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3308
Składniki
Mięso przyprawić i obsmażyć z obu stron tak, by złapało kolor pod koniec dodając pokrojoną drobno cebulę . Dodać sok pomidorowy i dusić ok. 30 min co jakiś czas obracając mięso i ewentualnie podlewając odrobiną wody.
Dodać pokrojoną w paski paprykę oraz pokrojonę w połplasterki cukinię - doprawić i dusić kolejne 5 min.
Gotowe danie posypać natką i spożywać z makaronami różnej maści. Smacznego.