Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo polecam tak przyrządzony karczek.Mięsko delikatne,miękkie,a smak cukinii dodaje mu super smaku.:)
Nasza babcia Ksenia gotowała na wigilię zupę grzybową z kaszą gryczaną. Jedli...
Odsłon: 122
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 20717
Do świąt Bożego Narodzenia coraz bliżej. Dlatego, jeśli planujesz upiec pyszn...
Odsłon: 26895
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1080
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4408
Nasza babcia Ksenia gotowała na wigilię zupę grzybową z kaszą gryczaną. Jedli...
Odsłon: 122
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 20717
Do świąt Bożego Narodzenia coraz bliżej. Dlatego, jeśli planujesz upiec pyszn...
Odsłon: 26895
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1080
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4408
Składniki
Plastry karczku zaprawić w oleju,papryce,ziołach,pieprzu i wegecie,odstawić na 1/2 godz. Osobno na patelni obsmażyć cieńkie plasterki cukinii z obu stron. Karczek usmażyć na patelni ceramicznej bez dodatku tłuszczu,z obu stron. Na odwrócone i usmażone mięso położyć po plasterku sera żółtego i przykryć do jego rozpuszczenia. Na talerz wyłożyć usmażoną cukinię,mięsko,udekorować wg.własnego gustu. Posypać po wierzchu koperekiem. Smacznego życzę!