Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo polecam tak przyrządzony karczek.Mięsko delikatne,miękkie,a smak cukinii dodaje mu super smaku.:)
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 48
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 575
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2013
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4008
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 48
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 575
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2013
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4008
Składniki
Plastry karczku zaprawić w oleju,papryce,ziołach,pieprzu i wegecie,odstawić na 1/2 godz. Osobno na patelni obsmażyć cieńkie plasterki cukinii z obu stron. Karczek usmażyć na patelni ceramicznej bez dodatku tłuszczu,z obu stron. Na odwrócone i usmażone mięso położyć po plasterku sera żółtego i przykryć do jego rozpuszczenia. Na talerz wyłożyć usmażoną cukinię,mięsko,udekorować wg.własnego gustu. Posypać po wierzchu koperekiem. Smacznego życzę!