Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo polecam tak przyrządzony karczek.Mięsko delikatne,miękkie,a smak cukinii dodaje mu super smaku.:)
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10316
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5945
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5298
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12756
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4521
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10316
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5945
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5298
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12756
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4521
Składniki
Plastry karczku zaprawić w oleju,papryce,ziołach,pieprzu i wegecie,odstawić na 1/2 godz. Osobno na patelni obsmażyć cieńkie plasterki cukinii z obu stron. Karczek usmażyć na patelni ceramicznej bez dodatku tłuszczu,z obu stron. Na odwrócone i usmażone mięso położyć po plasterku sera żółtego i przykryć do jego rozpuszczenia. Na talerz wyłożyć usmażoną cukinię,mięsko,udekorować wg.własnego gustu. Posypać po wierzchu koperekiem. Smacznego życzę!