Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo polecam tak przyrządzony karczek.Mięsko delikatne,miękkie,a smak cukinii dodaje mu super smaku.:)
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3561
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 1779
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1078
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 209
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3561
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 1779
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1078
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 209
Składniki
Plastry karczku zaprawić w oleju,papryce,ziołach,pieprzu i wegecie,odstawić na 1/2 godz. Osobno na patelni obsmażyć cieńkie plasterki cukinii z obu stron. Karczek usmażyć na patelni ceramicznej bez dodatku tłuszczu,z obu stron. Na odwrócone i usmażone mięso położyć po plasterku sera żółtego i przykryć do jego rozpuszczenia. Na talerz wyłożyć usmażoną cukinię,mięsko,udekorować wg.własnego gustu. Posypać po wierzchu koperekiem. Smacznego życzę!