Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo polecam tak przyrządzony karczek.Mięsko delikatne,miękkie,a smak cukinii dodaje mu super smaku.:)
Masło orzechowe nadaje mięsu głębokiego smaku i aromatu. W Polsce niewielu w...
Odsłon: 106
Po powrocie do domu w zimowe wieczory kieliszek domowej miodówki rewelacyjnie...
Odsłon: 47
Chrupiące frytki z cukinii pieczone w piekarniku, w panierce, idealne jako sa...
Odsłon: 51
Chrupiące krążki z cukinii smażone w panierce, idealne jako samodzielna przek...
Odsłon: 50
Masło orzechowe nadaje mięsu głębokiego smaku i aromatu. W Polsce niewielu w...
Odsłon: 106
Po powrocie do domu w zimowe wieczory kieliszek domowej miodówki rewelacyjnie...
Odsłon: 47
Chrupiące frytki z cukinii pieczone w piekarniku, w panierce, idealne jako sa...
Odsłon: 51
Chrupiące krążki z cukinii smażone w panierce, idealne jako samodzielna przek...
Odsłon: 50
Składniki
Plastry karczku zaprawić w oleju,papryce,ziołach,pieprzu i wegecie,odstawić na 1/2 godz. Osobno na patelni obsmażyć cieńkie plasterki cukinii z obu stron. Karczek usmażyć na patelni ceramicznej bez dodatku tłuszczu,z obu stron. Na odwrócone i usmażone mięso położyć po plasterku sera żółtego i przykryć do jego rozpuszczenia. Na talerz wyłożyć usmażoną cukinię,mięsko,udekorować wg.własnego gustu. Posypać po wierzchu koperekiem. Smacznego życzę!