Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Obiad w pół godz.Aromatyczny sos i miękkie mięso w pysznych dodatkach. Polecam:)
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3792
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 626
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3816
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 388
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 724
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3792
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 626
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3816
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 388
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 724
Składniki
Karczek pociąć na pół cm plastry. Obtoczyć w mące i usmażyć z dwóch stron. Przełożyć do garnka. Zalać wodą by przykryła mięso,dodać ziele i liście i gotować 15min.
Na tłuszczu ze smażenia mięsa zeszklić pora i fenkuła pociętego w paski. Dodać łyżkę mąki i zasmażyć. Dodać do miękkiego mięsa,doprawić do smaku ,sosem chili,pieprzem ,solą i maggi. Łyżkę mąki roztrzepać w małej ilości zimnej wody,wlać do sosu i zagotować.
Smacznego życzę!