Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Obiad w pół godz.Aromatyczny sos i miękkie mięso w pysznych dodatkach. Polecam:)
My name is patrol. Słoneczny patrol.
Odsłon: 79
Polecam. Może być na śniadanie, może być na kolację. Samo dobro.
Odsłon: 5535
Polecam. Lekka, zdrowa sałatka. Nie tylko na śniadanie.
Odsłon: 2590
My name is patrol. Słoneczny patrol.
Odsłon: 79
Polecam. Może być na śniadanie, może być na kolację. Samo dobro.
Odsłon: 5535
Polecam. Lekka, zdrowa sałatka. Nie tylko na śniadanie.
Odsłon: 2590
Składniki
Karczek pociąć na pół cm plastry. Obtoczyć w mące i usmażyć z dwóch stron. Przełożyć do garnka. Zalać wodą by przykryła mięso,dodać ziele i liście i gotować 15min.
Na tłuszczu ze smażenia mięsa zeszklić pora i fenkuła pociętego w paski. Dodać łyżkę mąki i zasmażyć. Dodać do miękkiego mięsa,doprawić do smaku ,sosem chili,pieprzem ,solą i maggi. Łyżkę mąki roztrzepać w małej ilości zimnej wody,wlać do sosu i zagotować.
Smacznego życzę!