Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mięso z grilla lubi prawie każdy, dlatego warto czasem przygotować je jeszcze smaczniej. Dobrą metodą jest marynowanie, które sprawia, że mięso smakuje wyjątkowo!
Zapraszam na ciepły podwieczorek. Niespodziewany gość w dom, serniczki na stó...
Odsłon: 2550
Pierożki z surowym mięsem mielonym w środku, podane z dodatkiem gęstej, kwaśn...
Odsłon: 3127
Szybkie i smaczne placuszki bananowe z serkiem wiejskim, idealne na ciepłe śn...
Odsłon: 102037
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 6421
Zapraszam na ciepły podwieczorek. Niespodziewany gość w dom, serniczki na stó...
Odsłon: 2550
Pierożki z surowym mięsem mielonym w środku, podane z dodatkiem gęstej, kwaśn...
Odsłon: 3127
Szybkie i smaczne placuszki bananowe z serkiem wiejskim, idealne na ciepłe śn...
Odsłon: 102037
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 6421
Składniki
Obrany czosnek i cebulę przecisnąć. Następnie dodać pozostałe składniki marynaty i dokładnie ze sobą połączyć. Mięso umyć, pokroić w plastry i zanurzyć w marynacie kilka razy mięso obracając. Pozostawić na ok. 2 godz. w lodówce.
Piec na grillu z każdej strony po ok. 15 min. Podawać z ulubionymi dodatkami. Smacznego!