Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mięso z grilla lubi prawie każdy, dlatego warto czasem przygotować je jeszcze smaczniej. Dobrą metodą jest marynowanie, które sprawia, że mięso smakuje wyjątkowo!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1599
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1364
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1408
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1422
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1599
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1364
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1408
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1422
Składniki
Obrany czosnek i cebulę przecisnąć. Następnie dodać pozostałe składniki marynaty i dokładnie ze sobą połączyć. Mięso umyć, pokroić w plastry i zanurzyć w marynacie kilka razy mięso obracając. Pozostawić na ok. 2 godz. w lodówce.
Piec na grillu z każdej strony po ok. 15 min. Podawać z ulubionymi dodatkami. Smacznego!