Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mięso z grilla lubi prawie każdy, dlatego warto czasem przygotować je jeszcze smaczniej. Dobrą metodą jest marynowanie, które sprawia, że mięso smakuje wyjątkowo!
Przepis na lekkie placuszki z twarogiem i jabłkami bez cukru.
Odsłon: 665
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1305
Przepis na lekkie placuszki z twarogiem i jabłkami bez cukru.
Odsłon: 665
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1305
Składniki
Obrany czosnek i cebulę przecisnąć. Następnie dodać pozostałe składniki marynaty i dokładnie ze sobą połączyć. Mięso umyć, pokroić w plastry i zanurzyć w marynacie kilka razy mięso obracając. Pozostawić na ok. 2 godz. w lodówce.
Piec na grillu z każdej strony po ok. 15 min. Podawać z ulubionymi dodatkami. Smacznego!