Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Karczek pieczony w rękawie z połówkami pieczarek to smaczna propozycja na np. świąteczny obiad ;)
Kuchnia chińska to sztuka równowagi smaków, tekstur i aromatów, która od wiek...
Odsłon: 104
Zapiekane mięso z cebulą, czosnkiem i kremowym sosem to klasyczne danie, któr...
Odsłon: 12
Dzisiaj coś sprawdzonego gdyż kuchnia indyjska jest smaczna i lubiana
Odsłon: 162
Brokuł dodaje głębi smaku, tak jak i pozostałe dodatki.
Odsłon: 107
Pączki z czekoladą to doskonała alternatywa dla tradycyjnych słodkości przygo...
Odsłon: 6081
Kuchnia chińska to sztuka równowagi smaków, tekstur i aromatów, która od wiek...
Odsłon: 104
Zapiekane mięso z cebulą, czosnkiem i kremowym sosem to klasyczne danie, któr...
Odsłon: 12
Dzisiaj coś sprawdzonego gdyż kuchnia indyjska jest smaczna i lubiana
Odsłon: 162
Brokuł dodaje głębi smaku, tak jak i pozostałe dodatki.
Odsłon: 107
Pączki z czekoladą to doskonała alternatywa dla tradycyjnych słodkości przygo...
Odsłon: 6081
Składniki
Wszystkie składniki marynaty ze sobą połączyć. Umyte i osuszone mięso kila razy dokładnie obtoczyć w marynacie. Mięso na noc schować do lodówki. Następnie przełożyć do rękawa z pozostałą marynatą i dodać połówki umytych pieczarek.
Piec w naczyniu żaroodpornym w temp. 170 stopni przez ok. 80 min. Następnie mięso wyciągnąć, a pieczarki z sosem przelać do naczynia. Dodać kremówkę i zagotować. Pokrojone plastry mięsa podawać na pieczarkach z sosem i ulubionymi dodatkami. Smacznego!