Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Karczek pieczony w rękawie z połówkami pieczarek to smaczna propozycja na np. świąteczny obiad ;)
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 980
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4600
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1247
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 980
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4600
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1247
Składniki
Wszystkie składniki marynaty ze sobą połączyć. Umyte i osuszone mięso kila razy dokładnie obtoczyć w marynacie. Mięso na noc schować do lodówki. Następnie przełożyć do rękawa z pozostałą marynatą i dodać połówki umytych pieczarek.
Piec w naczyniu żaroodpornym w temp. 170 stopni przez ok. 80 min. Następnie mięso wyciągnąć, a pieczarki z sosem przelać do naczynia. Dodać kremówkę i zagotować. Pokrojone plastry mięsa podawać na pieczarkach z sosem i ulubionymi dodatkami. Smacznego!