Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne, kruche, aromatyczne mięso to moja propozycja dla wszystkich fanów pieczonego karczku...
Bardzo smaczna, pożywna zupa.
Odsłon: 3168
To doskonała sałatka na wszelkie okazje - śniadanie, kolację, dodatek do obia...
Odsłon: 2474
Bardzo smaczna, pożywna zupa.
Odsłon: 3168
To doskonała sałatka na wszelkie okazje - śniadanie, kolację, dodatek do obia...
Odsłon: 2474
Składniki
Oliwę połączyć ze wszystkimi przyprawami. Umyte mięso dokładnie obtoczyć w przygotowanej marynacie i na noc schować do lodówki. Następnie mięso przełożyć do rękawa i dodać obrane i okrojone marchewkę, cebulę, pietruszkę i ziemniaka. Rękaw spiąć i mięso włożyć do piekarnika nagrzanego do temp. 170 stopni. Piec ok. 70 min.
Następnie mięso wyciągnąć, rękaw rozciąć i dołożyć umyte i grubo skrojone pieczarki. piec jeszcze przez ok. 15-20 min. Marchewkę, ziemniaka, pietruszkę i cebulę zmiksować wraz z powstałym sosem.
Mięso podawać z upieczonymi pieczarkami i jarzynowym, pieczeniowym sosem. Smacznego!