Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 89
Zachciało mi się ciasta z kremem. Zrobiłam najprostsze z możliwych. Biszkopt...
Odsłon: 40738
Przepis na klasyczne tiramisu, bez zbędnych dodatków, ale podane w wygodnych...
Odsłon: 1118
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 272
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3467
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 89
Zachciało mi się ciasta z kremem. Zrobiłam najprostsze z możliwych. Biszkopt...
Odsłon: 40738
Przepis na klasyczne tiramisu, bez zbędnych dodatków, ale podane w wygodnych...
Odsłon: 1118
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 272
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3467
Składniki
Karkówkę pokroić w grubsze plastry.Do naczynia wsypać oba fixy,zalać olejem wymieszać.Formę do zapiekania nasmarować,każdy plaster karkówki posmarować powstałym sosem z fixów ułożyć w naczyniu.Jak zostanie sosu to polać po wierzchu,następnie polać keczapem (nie za dużo),rozsmarować.Po wierzchu posypać cebulą pokrojoną w półpiórka.Przykryć i zapiekać w piekarniku w 180 stopni około półtorej godziny.