Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
doskonałe na wspólną kolację lub obiad z przyjaciółmi
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1205
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 150
Z wykorzystaniem warzyw z rosołu i świetnie doprawione.
Odsłon: 468
Pomysł na krewetki w sosie korma. Składniki i proporcje wzięłam z kilku przep...
Odsłon: 72
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1205
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 150
Z wykorzystaniem warzyw z rosołu i świetnie doprawione.
Odsłon: 468
Pomysł na krewetki w sosie korma. Składniki i proporcje wzięłam z kilku przep...
Odsłon: 72
Składniki
Kotlety pokroić na plastry grubość ok.0,5 cm, delikatnie posolić,dokładnie posmarować musztardą . odstawić na ok.1 godz. Smażyć na rozgrzanym oleju. Gdy mięso sie zarumieni dodajemy pokrojoną w talarki cebulę,czosnek i pieczarki,solimy i pieprzymy,dusimy na wolnym ogniu ok.10min. Następnie dodajemy pokrojoną w krążki paprykę i także dusimy ok.10 min. Dosypujemy słodką paprykę,solimy i pieprzymy do smaku. Jeszcze dusimy do miękkości składników ok.10. min. Podajemy z gotowanym ryżem lub ziemniakami.