Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
doskonałe na wspólną kolację lub obiad z przyjaciółmi
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1134
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 179
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2213
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4257
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1134
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 179
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2213
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4257
Składniki
Kotlety pokroić na plastry grubość ok.0,5 cm, delikatnie posolić,dokładnie posmarować musztardą . odstawić na ok.1 godz. Smażyć na rozgrzanym oleju. Gdy mięso sie zarumieni dodajemy pokrojoną w talarki cebulę,czosnek i pieczarki,solimy i pieprzymy,dusimy na wolnym ogniu ok.10min. Następnie dodajemy pokrojoną w krążki paprykę i także dusimy ok.10 min. Dosypujemy słodką paprykę,solimy i pieprzymy do smaku. Jeszcze dusimy do miękkości składników ok.10. min. Podajemy z gotowanym ryżem lub ziemniakami.