Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzień wcześniej kroję mięso w 1-1,5 cm plastry, które wkładam do marynaty i wstawiam na 24 godziny do lodówki.
Zbliżają się walentynki, a tobie wciąż brakuje pomysłu na prezent dla ukochan...
Odsłon: 5746
Naleśniki farmerskie to danie, które pachnie domem i swojskim klimatem. Kremo...
Odsłon: 5743
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 242
Zbliżają się walentynki, a tobie wciąż brakuje pomysłu na prezent dla ukochan...
Odsłon: 5746
Naleśniki farmerskie to danie, które pachnie domem i swojskim klimatem. Kremo...
Odsłon: 5743
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 242
Składniki
Świeże mięso kroję na plastry grubości 1 - 1,5 cm.
Każdy kawałek mięsa nacieram porządnie przyprawami i odstawiam w zamkniętym naczyniu do lodówki na 24 godziny.
Po upływie doby wstawiam do piekarnika nagrzanego do 160 stopni na 2 godziny.
Upieczone mięso można podawać z ziemniakami lub chlebem. Smacznego!