Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzień wcześniej kroję mięso w 1-1,5 cm plastry, które wkładam do marynaty i wstawiam na 24 godziny do lodówki.
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 59
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 331
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 187
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 59
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 331
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 187
Składniki
Świeże mięso kroję na plastry grubości 1 - 1,5 cm.
Każdy kawałek mięsa nacieram porządnie przyprawami i odstawiam w zamkniętym naczyniu do lodówki na 24 godziny.
Po upływie doby wstawiam do piekarnika nagrzanego do 160 stopni na 2 godziny.
Upieczone mięso można podawać z ziemniakami lub chlebem. Smacznego!