Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzień wcześniej kroję mięso w 1-1,5 cm plastry, które wkładam do marynaty i wstawiam na 24 godziny do lodówki.
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 1393
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11184
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 4053
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1399
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 1393
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11184
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 4053
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1399
Składniki
Świeże mięso kroję na plastry grubości 1 - 1,5 cm.
Każdy kawałek mięsa nacieram porządnie przyprawami i odstawiam w zamkniętym naczyniu do lodówki na 24 godziny.
Po upływie doby wstawiam do piekarnika nagrzanego do 160 stopni na 2 godziny.
Upieczone mięso można podawać z ziemniakami lub chlebem. Smacznego!