Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kruche i delikatne mięso, łatwe i szybkie w przygotowaniu.
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 582
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 41
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 77
Makaron z pomidorami to świetny pomysł na lekki obiad czy kolację. Danie jest...
Odsłon: 41
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 346
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 582
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 41
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 77
Makaron z pomidorami to świetny pomysł na lekki obiad czy kolację. Danie jest...
Odsłon: 41
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 346
Składniki
Marynatę przygotować zgodnie z przepisem na opakowaniu. Karkówkę umyć lekko rozbić , włożyć do przygotowanej marynaty, pozostawić na 2 godziny. Cebulę obrać pokroić w kostkę. Paprykę pokroić w kostkę. Pieczarki obrać, pokroić.
W naczyniu żaroodpornym ułożyć rękaw, włożyć plaster karkówki a na nim 1/4 pokrojonej cebuli.
Na cebuli paprykę.
Na papryce porcję pieczarek i posypać 1/2 łyżeczki ziół prowansalskich.
Z pozostałymi plastrami postąpić tak samo. Piekarnik rozgrzać do 190 stopni, wstawić przygotowaną karkówkę i piec 40 minut. Podawać z podpieczonymi ziemniakami i surówką.