Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
obiad zrobiony w jednym naczyniu, wystarczy dodać surówkę i gotowe danie
Smacznie i dietetycznie.
Odsłon: 10
Maje wnuki je uwielbiają, mogą też zagościć na stole świątecznym.
Odsłon: 24
Przygotowywanie pierogów może być czasochłonne, ale z tym prostym farszem pój...
Odsłon: 2046
Zupa Pomidorowa ale z ... Z kiszonych na pikantnie , zielonych pomidorów , ta...
Odsłon: 29
Smacznie i dietetycznie.
Odsłon: 10
Maje wnuki je uwielbiają, mogą też zagościć na stole świątecznym.
Odsłon: 24
Przygotowywanie pierogów może być czasochłonne, ale z tym prostym farszem pój...
Odsłon: 2046
Zupa Pomidorowa ale z ... Z kiszonych na pikantnie , zielonych pomidorów , ta...
Odsłon: 29
Składniki
1. mięso umyć, pokroić na grubsze plastry, musztardę wymieszać z sosem sojowym, papryką, tymiankiem, zmiażdżonym czosnkiem, solą i pieprzem, kotlety posmarować powstałą pastą, odstawić na kilka godzin do lodówki, 2. ziemniaki obrać, pokroić w grubsze plastry, cebulę też pokroić w plastry, wymieszać z ziemniakami, posolić, wyłożyć do posmarowanego olejem naczynia żaroodpornego, na wierzch ułożyć plastry mięsa, 3. piec ok 60 min w 180-200 st, podawać z surówką