Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sezon grzybkowy w pełni wiec grzechem by było gdyby nie skorzystać z darów natury .
Surówka bardzo prosta w przygotowaniu, z niewielu składników, ale smaczna jak...
Odsłon: 120
Przepis dnia
Prosty w przygotowaniu , puszysty sernik , przygotowany na spodzie z biszkopt...
Odsłon: 17359
Egzotyczne połączenie smaków. Soczysty kawałek łososia z karmelizowanym anana...
Odsłon: 350
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 4273
Tradycja spotyka nowoczesność – oto przepis, który podbije Twoje kubki smakow...
Odsłon: 137
Takie ciasto przełożone delikatnym kremem , puszyste i wilgotne o pięknej bar...
Odsłon: 230
Surówka bardzo prosta w przygotowaniu, z niewielu składników, ale smaczna jak...
Odsłon: 120
Przepis dnia
Prosty w przygotowaniu , puszysty sernik , przygotowany na spodzie z biszkopt...
Odsłon: 17359
Egzotyczne połączenie smaków. Soczysty kawałek łososia z karmelizowanym anana...
Odsłon: 350
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 4273
Tradycja spotyka nowoczesność – oto przepis, który podbije Twoje kubki smakow...
Odsłon: 137
Takie ciasto przełożone delikatnym kremem , puszyste i wilgotne o pięknej bar...
Odsłon: 230
Składniki
Mięso myjemy i kroimy na dwa plastry , oprószamy przyprawami , smarujemy z obu stron musztarda . Przekładamy do głębokiej patelni i obsmażamy na margarynie do zamknięcia mięsa
Następnie dodajemy do całości cebulę , grzyby pokrojone w plasterki oraz liść laurowy , parę kulek pieprzu kolorowego i podlewamy niewielką ilością wody . Dusimy około 30 minut pod przykryciem , by na koniec duszenia było bardzo mało wody (prawie w cale) . Na sam koniec dodajemy posiekany koperek .