Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sezon grzybkowy w pełni wiec grzechem by było gdyby nie skorzystać z darów natury .
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12315
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1387
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13120
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5347
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12315
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1387
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13120
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5347
Składniki
Mięso myjemy i kroimy na dwa plastry , oprószamy przyprawami , smarujemy z obu stron musztarda . Przekładamy do głębokiej patelni i obsmażamy na margarynie do zamknięcia mięsa
Następnie dodajemy do całości cebulę , grzyby pokrojone w plasterki oraz liść laurowy , parę kulek pieprzu kolorowego i podlewamy niewielką ilością wody . Dusimy około 30 minut pod przykryciem , by na koniec duszenia było bardzo mało wody (prawie w cale) . Na sam koniec dodajemy posiekany koperek .