Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super na obiad i na święta.
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 15403
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4617
Nauczyłam się ją robić podczas pobytu w Górnej Bawarii w okolicach Monachium....
Odsłon: 280
Zapraszam na ciepły podwieczorek. Niespodziewany gość w dom, serniczki na stó...
Odsłon: 2725
Pierożki z surowym mięsem mielonym w środku, podane z dodatkiem gęstej, kwaśn...
Odsłon: 4895
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 15403
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4617
Nauczyłam się ją robić podczas pobytu w Górnej Bawarii w okolicach Monachium....
Odsłon: 280
Zapraszam na ciepły podwieczorek. Niespodziewany gość w dom, serniczki na stó...
Odsłon: 2725
Pierożki z surowym mięsem mielonym w środku, podane z dodatkiem gęstej, kwaśn...
Odsłon: 4895
Składniki
1. Karkówkę pokroić na ok .1 cm plastry i lekko rozbić tłuczkiem. 2. Wszystkie składniki marynaty wymieszać ze sobą . 3. Mięso zalać marynatą dokładnie wymieszać i włożyć do zamykanego pojemnika na parę godzin do lodówki . 4. Przekładamy do brytfanki i pieczemy w 200 stopni przez ok. 70 minut . 5. Przemieszać z 2 lub 3 razy .