Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super na obiad i na święta.
Przepis na bardzo fajny obiad. Wołowina z porami z dodatkiem bazylii oraz jas...
Odsłon: 120
Syrop z owoców pigwowca można dodawać zimą do herbaty zamiast drogich cytryn....
Odsłon: 124
Klops albo inaczej pieczeń rzymska z pieczarkami. Proste pyszne danie obiadow...
Odsłon: 374
Pożywny ryż z dodatkiem warzyw może stanowić dodatek do orientalnego lub swoj...
Odsłon: 215
Delikatne naleśniki wypełnione pełnym smaku farszem pieczarkowo-cebulkowym ob...
Odsłon: 3718
Przepis na bardzo fajny obiad. Wołowina z porami z dodatkiem bazylii oraz jas...
Odsłon: 120
Syrop z owoców pigwowca można dodawać zimą do herbaty zamiast drogich cytryn....
Odsłon: 124
Klops albo inaczej pieczeń rzymska z pieczarkami. Proste pyszne danie obiadow...
Odsłon: 374
Pożywny ryż z dodatkiem warzyw może stanowić dodatek do orientalnego lub swoj...
Odsłon: 215
Delikatne naleśniki wypełnione pełnym smaku farszem pieczarkowo-cebulkowym ob...
Odsłon: 3718
Składniki
1. Karkówkę pokroić na ok .1 cm plastry i lekko rozbić tłuczkiem. 2. Wszystkie składniki marynaty wymieszać ze sobą . 3. Mięso zalać marynatą dokładnie wymieszać i włożyć do zamykanego pojemnika na parę godzin do lodówki . 4. Przekładamy do brytfanki i pieczemy w 200 stopni przez ok. 70 minut . 5. Przemieszać z 2 lub 3 razy .