Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super na obiad i na święta.
Polecam.
Odsłon: 58
Przepis dnia
Ryba i cytryna tworzą niezwykle zgrany duet, który bardzo często gości w moje...
Odsłon: 2399
Polecam.
Odsłon: 58
Przepis dnia
Ryba i cytryna tworzą niezwykle zgrany duet, który bardzo często gości w moje...
Odsłon: 2399
Składniki
1. Karkówkę pokroić na ok .1 cm plastry i lekko rozbić tłuczkiem. 2. Wszystkie składniki marynaty wymieszać ze sobą . 3. Mięso zalać marynatą dokładnie wymieszać i włożyć do zamykanego pojemnika na parę godzin do lodówki . 4. Przekładamy do brytfanki i pieczemy w 200 stopni przez ok. 70 minut . 5. Przemieszać z 2 lub 3 razy .