Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetnie smakuje
Dziczyzna jest uważana za jedno z najzdrowszych mięs. Jest przede wszystkim n...
Odsłon: 4563
Indyk Magdy Gessler w niczym nie przypomina klasycznie przygotowywanego drobi...
Odsłon: 5048
Prawdziwa włoska carbonara Magdy Gessler nie wymaga wielu składników, aby był...
Odsłon: 2424
Kokosanki to mój ulubiony sposób na wykorzystanie nadmiaru białek. Tym razem...
Odsłon: 491
Pyszne i szybkie mini babeczki do koszyczka i na świąteczny stół.
Odsłon: 4312
Kokosanki to mój ulubiony sposób na wykorzystanie nadmiaru białek. Tym razem...
Odsłon: 491
Pyszne i szybkie mini babeczki do koszyczka i na świąteczny stół.
Odsłon: 4312
Składniki
Karkówkę umyć i osuszyć. Pokroić w plastry. Czosnek przecisnąć przez praskę, natrzeć nim karkówkę. Każdy plaster mięsa natrzeć solą i oprószyć papryką, a na koniec posmarować musztardą. Odstawić na minimum 2 godziny do lodówki. Naczynie żaroodporne wysmarować smalcem. Plastry karkówki ułożyć naczyniu obok siebie. Na każdym plasterku położyć niewielką ilość smalcu. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 200 stopni i piec do miękkości.
Przepisy Dania główne
Dania główne
Szybkie danie z łodygi brokuła (stir-fry)
Dania główne
Jajka sadzone, ziemniaki sałata.
Dania główne
Kotlet jak schabowy z karkówki
Dania główne
Makaron ze szpinakiem i kurczakiem
Szybkie danie z łodygi brokuła (stir-fry)
Szybkie danie z łodygi brokuła po raz pierwszy zrobiłam już jakiś czas temu....
Odsłon: 38
Jajka sadzone, ziemniaki sałata.
Takie smaczne, wiosenne danie obiadowe, sadzone jajka kurze podane z ziemniak...
Odsłon: 103