Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 924
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1050
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2096
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 924
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1050
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2096
Składniki
Karkówkę umyć i osuszyć. Pokroić w plastry. Czosnek przecisnąć przez praskę, natrzeć nim karkówkę. Każdy plaster mięsa natrzeć solą i oprószyć papryką, a na koniec posmarować musztardą. Odstawić na minimum 2 godziny do lodówki. Naczynie żaroodporne wysmarować smalcem. Plastry karkówki ułożyć naczyniu obok siebie. Na każdym plasterku położyć niewielką ilość smalcu. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 200 stopni i piec do miękkości.