Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zaskakujące połączenie słodyczy i wytrawności. Ziemniaki w syropie sezamowym...
Odsłon: 64
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 134
Zaskakujące połączenie słodyczy i wytrawności. Ziemniaki w syropie sezamowym...
Odsłon: 64
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 134
Składniki
Karkówkę umyć i osuszyć. Pokroić w plastry. Czosnek przecisnąć przez praskę, natrzeć nim karkówkę. Każdy plaster mięsa natrzeć solą i oprószyć papryką, a na koniec posmarować musztardą. Odstawić na minimum 2 godziny do lodówki. Naczynie żaroodporne wysmarować smalcem. Plastry karkówki ułożyć naczyniu obok siebie. Na każdym plasterku położyć niewielką ilość smalcu. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 200 stopni i piec do miękkości.