Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam, bo smaczne :)
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12397
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1398
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13302
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5641
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12397
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1398
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13302
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5641
Składniki
Dziś bardziej inspiracja, niż przepis. Karkówkę pozbawioną tłustych części posmarowałam musztardą meksykańską. Marynowałam całą noc w lodówce. Dziś przełożyłam mięso do woreczka. Ziemniaki obrałam, pokroiłam w ćwiartki, skropiłam oliwą i posypałam przyprawą do ziemniaków. Ziemniaki ułożyłam na papierze do pieczenia, obok położyłam woreczek z karkówką i zapiekałam w 180 stopniach przez 30 minut. Jako dodatek podałam fasolkę szparagową.