Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam, bo smaczne :)
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 2871
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 421957
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2202
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 2871
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 421957
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2202
Składniki
Dziś bardziej inspiracja, niż przepis. Karkówkę pozbawioną tłustych części posmarowałam musztardą meksykańską. Marynowałam całą noc w lodówce. Dziś przełożyłam mięso do woreczka. Ziemniaki obrałam, pokroiłam w ćwiartki, skropiłam oliwą i posypałam przyprawą do ziemniaków. Ziemniaki ułożyłam na papierze do pieczenia, obok położyłam woreczek z karkówką i zapiekałam w 180 stopniach przez 30 minut. Jako dodatek podałam fasolkę szparagową.