Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam, bo smaczne :)
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1216
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 410
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1293
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1216
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 410
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1293
Składniki
Dziś bardziej inspiracja, niż przepis. Karkówkę pozbawioną tłustych części posmarowałam musztardą meksykańską. Marynowałam całą noc w lodówce. Dziś przełożyłam mięso do woreczka. Ziemniaki obrałam, pokroiłam w ćwiartki, skropiłam oliwą i posypałam przyprawą do ziemniaków. Ziemniaki ułożyłam na papierze do pieczenia, obok położyłam woreczek z karkówką i zapiekałam w 180 stopniach przez 30 minut. Jako dodatek podałam fasolkę szparagową.