Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tak przygotowana karkówka dosłownie rozpływa się w ustach. Przepis pochodzi z 402. odcinka programu Ewa Gotuje
Mięso pokroić w plastry. Z obu stron przyprawić solą i pieprzem oraz posmarować musztardą i majonezem. Ułożyć w okrągłym naczyniu do zapiekania, przekładając plastrami cebuli. Przykryć i wstawić do lodówki na kilka godzin (lub jeszcze lepiej na całą noc). Po tym czasie upiec w piekarniku – 1 godzina, 180 st. C.
Udekorować koperkiem. Podawać z ulubioną surówką, np. colesław.
Krucha i wilgotne mięsko, idealne na wykwintny obiad.
Odsłon: 1315
Szukacie mięsnych dań z piekarnika na jednorazowe szamanie?!? Wbijajcie i del...
Odsłon: 899
Rewelacyjne danie jednogarnkowe:) Plastry karkówki pieczone z cebulą i czosnk...
Odsłon: 3687
Przepyszna botwinka na zimę w słoikach. Wspaniały sposób na zatrzymanie lata...
Odsłon: 52
Bardzo smaczna sałatka brokułowa która króluje na naszym stole od bardzo dawn...
Odsłon: 496
Pyszne , zdrowa i pożywna zupa z warzywami, ziemniakami z dodatkiem jajka po...
Odsłon: 2064
Szybka w przygotowaniu , smaczna i kolorowa sałatka warzywno owocowa . Idealn...
Odsłon: 208
Pyszne ciasto o smaku toffi biszkopt oraz krem , nasączone naparem z kawy pos...
Odsłon: 17
Wśród wypieków sernik zapewne najbardziej jest znany, na różne sposoby przygo...
Odsłon: 504
Przepyszna botwinka na zimę w słoikach. Wspaniały sposób na zatrzymanie lata...
Odsłon: 52
Bardzo smaczna sałatka brokułowa która króluje na naszym stole od bardzo dawn...
Odsłon: 496
Pyszne , zdrowa i pożywna zupa z warzywami, ziemniakami z dodatkiem jajka po...
Odsłon: 2064
Szybka w przygotowaniu , smaczna i kolorowa sałatka warzywno owocowa . Idealn...
Odsłon: 208
Pyszne ciasto o smaku toffi biszkopt oraz krem , nasączone naparem z kawy pos...
Odsłon: 17
Wśród wypieków sernik zapewne najbardziej jest znany, na różne sposoby przygo...
Odsłon: 504
Składniki
Mięso pokroić w plastry. Z obu stron przyprawić solą i pieprzem oraz posmarować musztardą i majonezem. Ułożyć w okrągłym naczyniu do zapiekania, przekładając plastrami cebuli. Przykryć i wstawić do lodówki na kilka godzin (lub jeszcze lepiej na całą noc). Po tym czasie upiec w piekarniku – 1 godzina, 180 st. C. Udekorować koperkiem. Podawać z ulubioną surówką, np. colesław.
Przepisy Dania główne
Dania główne
Potrawka z kiełbaski
Dania główne
Kotlety mielone Magdy Gessler
Dania główne
Cukinia zapiekana z mięsem mielonym i serem
Dania główne
Pulpety w sosie pomidorowym z ryżem
Potrawka z kiełbaski
Sycąca potrawka, doskonała zarówno w wersji solo jak i z dodatkiem ryżu/makaronu
Odsłon: 54
Kotlety mielone Magdy Gessler
Kotlety mielone to polska klasyka, która obowiązkowo musi znaleźć się w menu...
Odsłon: 107