Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
tak przygotowana jest bardzo krucha
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34164
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1371
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34164
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1371
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Składniki
Karkówkę pokroić w plastry posypać przyprawą ( dać całe 2 sztuki ) dodać troszeczkę oleju wymieszać i odstawić na noc do lodówki karkówkę obsmażyć pieczarki pokroić w plasterki a cebulę w półksiężyce – pieczarek i cebuli nie smażymy układać w naczyniu żaroodpornym warstwami ( pieczarki, cebula, karkówka, pieczarki, cebula, karkówka )
z podanych składników w osobnym garnku przygotować sos, zalać nim karkówkę piec w temp. 180 stopni 1,20 h max do 1,50 h