Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
tak przygotowana jest bardzo krucha
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 18930
Kotlety ziemniaczane to oryginalny dodatek do dań mięsnych i rybnych. Z powod...
Odsłon: 19283
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 18930
Kotlety ziemniaczane to oryginalny dodatek do dań mięsnych i rybnych. Z powod...
Odsłon: 19283
Składniki
Karkówkę pokroić w plastry posypać przyprawą ( dać całe 2 sztuki ) dodać troszeczkę oleju wymieszać i odstawić na noc do lodówki karkówkę obsmażyć pieczarki pokroić w plasterki a cebulę w półksiężyce – pieczarek i cebuli nie smażymy układać w naczyniu żaroodpornym warstwami ( pieczarki, cebula, karkówka, pieczarki, cebula, karkówka )
z podanych składników w osobnym garnku przygotować sos, zalać nim karkówkę piec w temp. 180 stopni 1,20 h max do 1,50 h