Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj proste danie, które robi się samo. Wystarczy zamarynować karkówkę, przygotować warzywa i włożyć do woreczka do pieczenia . Polecam
Przepis dnia
Prosty w przygotowaniu , puszysty sernik , przygotowany na spodzie z biszkopt...
Odsłon: 16920
Święto zakochanych to doskonała okazja do spędzenia razem wieczoru, najlepiej...
Odsłon: 468
Błyskawiczna i smaczna zupa paprykowa, którą przygotujesz z zaledwie kilku sk...
Odsłon: 57
Kuchnia kurpiowska bazuje na produktach roślinnych – warzywach, kaszach, ziem...
Odsłon: 2695
Przepis dnia
Prosty w przygotowaniu , puszysty sernik , przygotowany na spodzie z biszkopt...
Odsłon: 16920
Święto zakochanych to doskonała okazja do spędzenia razem wieczoru, najlepiej...
Odsłon: 468
Błyskawiczna i smaczna zupa paprykowa, którą przygotujesz z zaledwie kilku sk...
Odsłon: 57
Kuchnia kurpiowska bazuje na produktach roślinnych – warzywach, kaszach, ziem...
Odsłon: 2695
Składniki
Wszystkie przyprawy połaczyć z oliwą , wymieszać z umytymi, osuszonymi plastrami karczku czyli dokładnie natrzeć marynatą mięso, zakryć ściereczką i odłożyć na 60 minut w chłodne miejsce. W między czasie przygotować ziemniaki i marchewkę. Mięso i przygotowane warzywa włożyć do woreczka do pieczenia czyli rękawa, całość związać i wymieszać w woreczku tak by warzywa też pokryły się marynatą. Włożyć do piekarnika , piec w 200 stopniach godzinę. Pyszne danie gotowe. Smacznego Rada; Ja przygotowałam z dwóch porcji, w składnikach jest na jedną porcję.
Danie gotowe do podania.