Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj proste danie, które robi się samo. Wystarczy zamarynować karkówkę, przygotować warzywa i włożyć do woreczka do pieczenia . Polecam
Przepis dnia
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 5804
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 305
Przepis dnia
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 5804
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 305
Składniki
Wszystkie przyprawy połaczyć z oliwą , wymieszać z umytymi, osuszonymi plastrami karczku czyli dokładnie natrzeć marynatą mięso, zakryć ściereczką i odłożyć na 60 minut w chłodne miejsce. W między czasie przygotować ziemniaki i marchewkę. Mięso i przygotowane warzywa włożyć do woreczka do pieczenia czyli rękawa, całość związać i wymieszać w woreczku tak by warzywa też pokryły się marynatą. Włożyć do piekarnika , piec w 200 stopniach godzinę. Pyszne danie gotowe. Smacznego Rada; Ja przygotowałam z dwóch porcji, w składnikach jest na jedną porcję.
Danie gotowe do podania.