Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj proste danie, które robi się samo. Wystarczy zamarynować karkówkę, przygotować warzywa i włożyć do woreczka do pieczenia . Polecam
Rosół często gości na świątecznym stole. Cieszy się nieustająco ogromną popul...
Odsłon: 227
Ciasteczka domowe najlepsze. Dostępne składniki i mały nakład pracy to plus....
Odsłon: 956
Coraz częściej wśrod naszych gości pojawiają się ludzie którzy nie jedzą mięs...
Odsłon: 1278
Polecam na kolację.
Odsłon: 174
Rosół często gości na świątecznym stole. Cieszy się nieustająco ogromną popul...
Odsłon: 227
Ciasteczka domowe najlepsze. Dostępne składniki i mały nakład pracy to plus....
Odsłon: 956
Coraz częściej wśrod naszych gości pojawiają się ludzie którzy nie jedzą mięs...
Odsłon: 1278
Polecam na kolację.
Odsłon: 174
Składniki
Wszystkie przyprawy połaczyć z oliwą , wymieszać z umytymi, osuszonymi plastrami karczku czyli dokładnie natrzeć marynatą mięso, zakryć ściereczką i odłożyć na 60 minut w chłodne miejsce. W między czasie przygotować ziemniaki i marchewkę. Mięso i przygotowane warzywa włożyć do woreczka do pieczenia czyli rękawa, całość związać i wymieszać w woreczku tak by warzywa też pokryły się marynatą. Włożyć do piekarnika , piec w 200 stopniach godzinę. Pyszne danie gotowe. Smacznego Rada; Ja przygotowałam z dwóch porcji, w składnikach jest na jedną porcję.
Danie gotowe do podania.