Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli na twoim wigilijnym stole zagości karp w migdałach, gwarantujemy, że wszyscy twoi bliscy będą zachwyceni. Karp zrobiony w ten sposób zyskuje bardzo ciekawy, głęboki aromat. Przetestuj ten tradycyjny przepis, a z pewnością nie pożałujesz.
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 34034
Uwielbiamy sałatki. Nie tylko do obiadu. Samo dobro.
Odsłon: 464
Przesmaczne małe wręcz mini oponki z ciasta bananowego. Pyszne, bez cukru dos...
Odsłon: 1849
Sałatka idealna do pracy - z indykiem, kremowym i orzechowym serem Gruyère i...
Odsłon: 25
Prosty skład, prosty przepis. Zrobienie tego chleba nie wymaga żadnych umieję...
Odsłon: 10247
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 34034
Uwielbiamy sałatki. Nie tylko do obiadu. Samo dobro.
Odsłon: 464
Przesmaczne małe wręcz mini oponki z ciasta bananowego. Pyszne, bez cukru dos...
Odsłon: 1849
Sałatka idealna do pracy - z indykiem, kremowym i orzechowym serem Gruyère i...
Odsłon: 25
Prosty skład, prosty przepis. Zrobienie tego chleba nie wymaga żadnych umieję...
Odsłon: 10247
Składniki
Karpia oczyścić z płetw i ogona. Wyciąć ości z części brzusznej. Gotowy filet pokroić na mniejsze kawałki i przyprawić. Obtoczyć w roztrzepanym jajku, mące a na końcu w płatkach migdałów. Usmażyć na oleju na złoto z obydwu stron. Taki karp na pewno wzbudzi zachwyt wszystkich uczestników kolacji wigilijnej!