Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli na twoim wigilijnym stole zagości karp w migdałach, gwarantujemy, że wszyscy twoi bliscy będą zachwyceni. Karp zrobiony w ten sposób zyskuje bardzo ciekawy, głęboki aromat. Przetestuj ten tradycyjny przepis, a z pewnością nie pożałujesz.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1290
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 791
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1416
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1290
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 791
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1416
Składniki
Karpia oczyścić z płetw i ogona. Wyciąć ości z części brzusznej. Gotowy filet pokroić na mniejsze kawałki i przyprawić. Obtoczyć w roztrzepanym jajku, mące a na końcu w płatkach migdałów. Usmażyć na oleju na złoto z obydwu stron. Taki karp na pewno wzbudzi zachwyt wszystkich uczestników kolacji wigilijnej!