Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli na twoim wigilijnym stole zagości karp w migdałach, gwarantujemy, że wszyscy twoi bliscy będą zachwyceni. Karp zrobiony w ten sposób zyskuje bardzo ciekawy, głęboki aromat. Przetestuj ten tradycyjny przepis, a z pewnością nie pożałujesz.
Roladki z udek kurczaka to eleganckie i aromatyczne danie, które świetnie spr...
Odsłon: 2122
Łosoś to ryba, która cieszy się dużą popularnością ze względu na swój delikat...
Odsłon: 425
Przepis na mini pączki serowe, proste i szybkie do zrobienia. Pączki mięciutk...
Odsłon: 1228
Preparowana gryka lub ryż świetnie nadają się do chrupiącej panierki. Ryba w...
Odsłon: 50
Szukasz oryginalnego przepisu na karnawałowe pączki? Zainspiruj się przepisem...
Odsłon: 32577
Na dzisiejszy obiad proponuję filet z dorsza w sosie orzechowym. Dorsz jest b...
Odsłon: 135
Roladki z udek kurczaka to eleganckie i aromatyczne danie, które świetnie spr...
Odsłon: 2122
Łosoś to ryba, która cieszy się dużą popularnością ze względu na swój delikat...
Odsłon: 425
Przepis na mini pączki serowe, proste i szybkie do zrobienia. Pączki mięciutk...
Odsłon: 1228
Preparowana gryka lub ryż świetnie nadają się do chrupiącej panierki. Ryba w...
Odsłon: 50
Szukasz oryginalnego przepisu na karnawałowe pączki? Zainspiruj się przepisem...
Odsłon: 32577
Na dzisiejszy obiad proponuję filet z dorsza w sosie orzechowym. Dorsz jest b...
Odsłon: 135
Składniki
Karpia oczyścić z płetw i ogona. Wyciąć ości z części brzusznej. Gotowy filet pokroić na mniejsze kawałki i przyprawić. Obtoczyć w roztrzepanym jajku, mące a na końcu w płatkach migdałów. Usmażyć na oleju na złoto z obydwu stron. Taki karp na pewno wzbudzi zachwyt wszystkich uczestników kolacji wigilijnej!