Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto Trójmiasto jest niezwykle pracochłonne, ale warte każdej poświęconej m...
Odsłon: 11673
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 86
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 8162
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 155166
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1129
Ciasto Trójmiasto jest niezwykle pracochłonne, ale warte każdej poświęconej m...
Odsłon: 11673
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 86
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 8162
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 155166
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1129
Składniki
Wypatroszoną rybę gotowac powoli w esencjonalnym wywarze z kostki rosołowej ok. 40 min.wyjąć ostroznie na półmisek ,obłożyć wiórkami masła i cząstkami jajka ugotowanego na twardo oraz ćwiartkami cytryny (do skropienia ryby w trakcie jedzienia).
WERSJA CODZIENNA Jako rybę z wody mozna podawac równierz dorsz,pstrąga,szczupaka,sandacza i leszcza