Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 136
To jest od tegorocznego lata moja ulubiona cukinia z przyprawą gyros, którą p...
Odsłon: 352
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 388
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 136
To jest od tegorocznego lata moja ulubiona cukinia z przyprawą gyros, którą p...
Odsłon: 352
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 388
Składniki
Ziemniaki i cebulę zetrzeć na pulpę.Wędlinę pokroić w kostkę i podsmażyć na patelni.Dodać do ziemniaków.Czosnek przecisnąć przez praskę.Doprawić solą i pieprzem.Wszystko dokładnie wymieszać.
Gotową masę przelać do blachy wyłożonej papierem do pieczenia.Piec ok.60 minut w temperaturze 180 stopni. Upieczonego kartoflarza można posypać cukrem. Smacznego!