Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie w przygotowaniu i smaczne danie jednogarnkowe. Kasza z mięsem mielonym i warzywami. Możesz ją przygotować dzień wcześniej.
My Polacy lubimy zapiekanki na bułce paryskiej. Dzisiejsza moja propozycja na...
Odsłon: 1084
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 699
Ta sałatka jest bardzo dobrą propozycją dla osób, które są na diecie oraz cho...
Odsłon: 1201
Taki obiad często robiła babcia. Uwielbiam to połączenie domowego makaronu, k...
Odsłon: 263
My Polacy lubimy zapiekanki na bułce paryskiej. Dzisiejsza moja propozycja na...
Odsłon: 1084
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 699
Ta sałatka jest bardzo dobrą propozycją dla osób, które są na diecie oraz cho...
Odsłon: 1201
Taki obiad często robiła babcia. Uwielbiam to połączenie domowego makaronu, k...
Odsłon: 263
Składniki
W woku rozgrzej olej dodaj pokrojoną cebulę chwilę podsmaż dodaj mięso mielone a następnie startą na tarce marchew i selera.Pora pokrój w pół plasterki, fasolkę podziel na mniejsze kawałki, kapustę pokrój.Dodaj do woka. Wszystko razem duś chwilę a następnie dodaj tyle wody żeby przykryła warzywa.Dodaj pokrojony lubczyk. Kaszę opłucz dodaj do warzyw,gotuj około 25 minut.W razie potrzeby podłej wodą.Dopraw do smaku solą pieprzem i ziołami.Na koniec zageść mąka i śmietaną. Wierzch posyp natką pietruszki